Garantie

In feite loop je met je investering in de cursus van het Miljonairsmodel geen enkel risico. De reden waarom je geen risico loopt is simpel; je krijgt namelijk je geld terug indien je binnen 30 dagen na aankoop van de cursus aangeeft dat de informatie niet voor jou geschikt is en dat je niet van plan bent om de aangeboden informatie in de praktijk te gaan brengen. Als je dat dus denkt na het bekijken van de video’s kun je je geld terugkrijgen.

Eerst proberen, dan geld terugvragen

De garantie periode van 30 dagen is eigenlijk te kort om de informatie goed te kunnen uittesten en al geld te gaan verdienen, want zo snel gaat het helaas niet bij iedereen. Dat neemt overigens niet weg dat je binnen 30 dagen niet al heel erg goede resultaten kunt behalen en al flink wat geld kunt verdienen terwijl je dus gewoon thuis achter je computer zit.

Cursus is gericht op direct geld verdienen

Zeker deel 1 van de cursus is erop gericht om de informatie direct in de praktijk te brengen en al binnen een week of enkele weken resultaat te zien. Hoe je dit zal gaan doen wordt je uiteraard haarfijn uitgelegd, maar zo zit de cursus dus wel in elkaar. Mocht je dus zaken hebben geprobeerd, maar voor jou werkt het toch niet zoals je had gehoopt, dan zou je dus altijd je geld kunnen terugvragen.

Previous post:

Next post: